Talenttid – U/17 Ligaen – 25-05-2016 – Svaner i storform, lokalopgør og masser af mål

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor i en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

Kilde: dbu.dk
Kilde: dbu.dk

HB Køge kører Randers over i U/17 Liga-kamp

De sjællandske svaner viste ingen nåde, da de lørdag tog imod randrusianerne. Hjemmeholdet storsejrede med 4-0.

HB Køges U/17-hold havde forud for weekendens kamp fire sejre og en enkelt uafgjort med i bagagen, og derfor udgjorde det kronjyske bundhold heller ingen synderlig udfordring for de velspillende sjællændere, der med fire kampe tilbage af U/17 Ligaen blot er ét point efter AaB i en direkte duel om fjerdepladsen.

Hjemmeholdet var randrusianerne overlegne allerede fra første fløjt, og i det 11. spilleminut faldt så kampens første scoring, da Aleksander Sepp sparkede Elias Fritjof Sørensens oplæg i kassen. Blot i første halvleg lykkedes svanerne yderligere to gange med at passere Randers-keeperen – først ved en anden Alexander, nemlig Laustrup, efter Mads Christiansens oplæg, og få øjeblikke før pausefløjt sparkede U/15-spilleren, Mads Christiansen, så selv 3-0-målet ind, da Aleksander Sepp assisterede.

Selvom ALKA Superligaen og FC Nordsjælland siden har vist os, at selv en 3-0-føring ikke er ensbetydende med sejr, virkede det utænkeligt, at Randers skulle komme tilbage.

Læs resten af referatet her.

Lyngby U/17 slår FCN i målrigt lokalopgør

FC Nordsjælland led lørdag et nederlag, der formentligt sender sølvmedaljerne til Herning, da Lyngby gæstede Right to Dream Park og via et højt, aggressivt presspil rystede Tigrene.

De nordsjællandske tigre behøver point for at holde afstand til FC Midtjylland i sølvmedaljeduellen, mens De Kongeblå fra Lyngby kæmper for en placering i den øverste halvdel af tabellen – gæsternes plan for at sikre dette i lørdagens kamp var ikke til at tage fejl af.

Allerede fra første fløjt indledte lyngbyerne et højt, aggressivt pres på FCN’s bagkæde, og selvom nordsjællændernes vanlige boldbesiddende stil er vant til at blive udfordret, resulterede gæsternes høje pres i en tidlig scoring, som offensivesset, Nicholas Oguma, satte ind.

Det fik ikke De Kongeblå til at stille sig ned og forsvare – nej, Lyngby fortsatte presset, men til trods for det fik hjemmeholdet bedre styr på boldomgangen, og en halv time inde i opgøret var der vendt op og ned på stillingen, da Tigrene først udlignede og kort efter bragte sig foran.

Læs resten af referatet her.

AaB U/17 vandt livligt og tæt opgør i Silkeborg

I en tæt kamp mellem to velspillende hold trak AaB i overtiden det længste strå, da Jonathan Stæhrs langskudsmål passerede SIF-keeper, Magnus Dalsgaard.

Mens U/17 Ligaens nummer 11, Silkeborg IF, efter flere gode og tætte kampe på det seneste spiller for at slutte indeværende sæson af på bedste vis, kæmper AaB’erne dels for deres spinkle medaljehåb og samtidigt for at holde HB Køge bag dem på femtepladsen. Det krævede en sejr i lørdagens opgør i Silkeborg.

Det var da også nordjyderne, der kom bedst fra start med flere store chancer i kampens indledning, hvor de med skarpe omstillinger udnyttede en høj SIF-bagkæde, men Magnus Dalsgaard stod i vejen for en tidlig AaB-føring.

Læs resten af referatet her.

In this article