Talenttid – U/19 Ligaen – 8-6-2016 – Sæsonen blev rundet af – mangler kun én kamp

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/19 Ligaen

u19

AGF U/19 slog formstærke OB i sidste spillerunde

AGF U/19 havde før lørdagens opgør mod OB fået skrabet ni point sammen i de seneste fire kampe, mens OB havde fået det maksimale ud af deres sidste fire kampe, nemlig 12 point. Det var derfor to formstærke hold, som lørdag eftermiddag tørnede ud på en varm sommerdag.

Om AGF bare var storspillende den dag, eller om varmen også havde udfald på kampens resultat, er uvist. Men sejren gik til AGF, der ligger et godt stykke under OB i ligaen med otte point færre end den fynske klub.

Det var en meget lige kamp, hvor AGF kom foran efter en halv time på mål af Lucas Jackson Møller, der skød bolden i det lange hjørne efter at have modtaget en stikning fra holdkammeraten Jens Stage.

Læs resten af referatet her:

Randers taber i målfest til FCN

Der var mål til den helt store sølvmedalje, da FCN på Right To Dream Park tog imod Randers Freja i U/19 Ligaens sidste runde. Andenpladsen mødte sidstepladsen, og der var stor forskel på de to hold i lørdagens kamp.

FCN U/19 havde fra start bolden mest, og selvom Randers prøvede, var det ikke nok. Der kom dog ingen mål før midt i første halvleg, hvor FC Nordsjællands Martin Frese sendte bolden i mål. Han nettede endnu engang, inden dommeren fløjtede til pause.

Randers skulle stramme gevaldigt op, hvis de skulle tilbage i kampen i anden halvleg, men det nåede de aldrig.

Læs resten af referatet her:

Hurtige scoringer sikrede flot sæsonafslutning for U/19-ulvene

Mads Døhr Thychosen og Kristian Kirks Riis havde inden for de første ti minutter scoret til henholdsvis 0-1 og 0-2 for FC Midtjylland U/19, da de i sæsonens sidste besøgte Silkeborg IF U/19.

FCM havde allerede sikret sig mesterskabet før lørdagens kamp, og havde derfor ikke meget at spille om. Men det havde de så alligevel. For sidste år slog de pointrekorden i U/19 Ligaen, da de vandt den efter at have optjent 55 point. Og med en sejr over Silkeborg, kunne de slå deres egen rekord og nå op på 56 point. Og det gjorde de så.

Silkeborg fik kæmpet sig lidt ind i opgøret inden pausen, og fik skabt et par mindre chancer. FCM måtte efter 38 minutter skifte Samson Onomigho ind i stedet for Frank Onyeka, der måtte forlade banen med en skade.

Læs resten af referatet her:

EfB U/19 sluttede af med en sejr

Det var en varm dag i Esbjerg, da Lyngby den 4. var på besøg for at spille sidste spillerunde i U/19 Ligaen. Det var faktisk så varmt, at midtvejs i begge halvlege, blev der fløjtet til en kort pause, så spillerne kunne få noget vand.

Holdene lagde godt fra start, men lige så stille, som minuttallet blev større, fik Esbjerg mere og mere kontrol over kampen. De fik tilkæmpe sig flere chancer, hvor to af dem strøg lige forbi stolpen i Lyngby-målet.

Esbjerg kom dog foran 1-0 …

Læs resten af referatet her:

Brøndby og FCK spiller deres sidste kamp i sæsonen torsdag.

In this article