TT – U/19 Ligaen – Sæsonstart med overraskelser

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her for at høre om denne uges resultater i den danske U/19 Liga.

U/19 Ligaen

Vi er i gang igen! Godt nok kun med en halv spillerunde, men ikke desto mindre bød weekenden på overraskende premiereresultater. Specielt Esbjergs sejr over sidste sæsons sølvvindere, FC Nordsjælland, overraskede. Også Randers Freja hentede et lidt overraskende resultat med hjem fra Aalborg, mens Silkeborg og AGF tørnede sammen i en spændende forestilling.

Velkommen til en spritny U/19 Liga-sæson og velkommen til Talenttid!

 

Esbjerg U/19 slog FCN U/19 i begivenhedsrig premiere

Der var to dobbelte målscorere og godt gang i dommerens sorte bog, da Esbjerg U/19 åbnede sæsonen med en 3-2-sejr på Right To Dream Park i Farum.

U/19: FC Nordsjælland 2-3 Esbjerg fB
0-1 William Møller (18)
1-1 Gustav Harlev (33)
1-2 William Møller (35)
1-3 Martin Egelund (43)
2-3 Gustav Harlev (49)

FC Nordsjælland og Esbjerg åbnede deres U/19 Liga-sæson med en underholdende og afvekslende affære, da de lørdag mødtes på Right To Dream Park i Farum.

Nordsjællænderne har vundet én guld- og tre sølvmedaljer i de seneste fire sæsoner i U/19 Ligaen, og igen i år er Farum-klubben stærke bejlere til metal. Kampagnen for endnu en medalje led dog et knæk allerede fra start.

Et stærk Esbjerg-hold formåede nemlig i den grad at byde FCN’erne op til dans på kunstgræsset i Farum… Læs resten af kampreferatet her

 

AaB og Randers delte i sæsonpremiere

Sidste sæsons nummer sjok var lørdag på besøg hos sidste sæsons bronzevindere, hvor de kunne rejse hjem med et enkelt point.

U/19: AaB – Randers Freja 1-1
1-0 Bardhec Bytyqi (25)
1-1 Marcus Mølvadgaard (42)

Hvis man kigger på hvordan det gik i sidste sæson fra Randers Freja, fik de en flot start på sæsonen mod AaB lørdag eftermiddag. De endte nemlig på sidstepladsen i ligaen, mens AaB fik hængt bronzemedaljer om halsen. De kunne nemlig tage et flot point med hjem fra AaB.

Begge hold spillede i første halvleg flot fodbold. Randers formåede at lukke flot ned for AaB, selvom de efter 25 minutters spil dog kom foran med 1-0 på mål af Bardhec Bytyqi, der kom fri foran mål og satte bolden i nettet.

Føringen holdt dog knap 20 minutter… Læs resten af referatet her

 

Timands-Silkeborg delte med AGF

Silkeborg U/19 havde godt styr på sagerne i åbningskampen mod AGF. En udvisning til hjemmeholdet i starten af anden halvleg betød dog, at AGF tog over, og snuppede et point med hjem til Aarhus.

U/19: Silkeborg 1-1 AGF
1-0 Magnus Mattsson (20)
1-1 Kasper Lunding (70)

En sløj sidste sæson i U/19-regi for AGF skal revancheres i år. Første mulighed for at gøre det, var lørdag eftermiddag, hvor turen var gået mod Søhøjlandet og Silkeborg.

Hjemmeholdet sluttede som sekser i sidste sæson, men har mistet store profiler som Nicklas Røjkjær, Sammy Skytte og Gustav Dahl siden da. Favoritværdigheden lå derfor hovedsageligt på hjemmeholdet.

Silkeborg kom da også bedst ud af startblokkene. Hjemmeholdet dominerede totalt AGF, og skabte mange gode scoringsmulighede i første halvleg. Da Magnus Mattsson gjorde det til 1-0 for SIF’erne efter 20 minutter, lignede det en god premiereforestilling for silkeborggenserne… Læs resten af referatet her

 

Stillingen efter de første tre kampe kan ses her

I næste uge bliver der afviklet sæsonens første fulde spillerunde i U/19 Ligaen, så læs med igen til den tid.

In this article