U/19 Ligaen – 3. runde: Mads Jørgensens vidundermål og snue nordjyder

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her for at høre om denne uges resultater og højdepunkter fra den danske U/19 Liga.

U/19 Ligaen 

Brøndby-skibet sank til bunds i de døende minutter i Odense takket være fynboernes Mads Jørgensens fremragende frisparksmål. Læs om dette, men også om AaB’s opgør mod Vejle, som vel nok var rundens mest afvekslende kamp, og Lyngbys sikre sejr.

Velkommen til denne uges Talenttid fra U/19 Ligaen, der bød på tre interessante kampe.

U/19 Ligaen. Stilling taget fra dbu.dk
U/19 Ligaen efter tredje spillerundes afvikling. Stilling taget fra dbu.dk

Mads Jørgensens frisparkskasse sænkede Brøndby U/19

Brøndbys gule skib sank til bunds i det 87. minut af kampen mellem OB og Brøndby i U/19 Ligaen. En vidunderlig frisparkskasse var årsagen.

U/19: OB 1-0 Brøndby
1-0 Mads Jørgensen (87)

Et utroligt interessant møde stod for dagen i lørdags, da OB tog imod Brøndby i U/19 Ligaen. For begge holds vedkommende var det sæsonens anden kamp, og begge mandskaber havde tilmed noteret sig for en sejr i første runde.

De blå-hvid-stribede fynboer kom friskt ud til opgøret. Kim Engstrøm – OB’s træner – havde inden kampen udtalt sig med stor respekt for Brøndby. De gule havde da også slået Silkeborg med 5-1 i premieren, men Engstrøm og co. lykkedes godt med at genere Brøndbys forsøg på opspil i lørdagens møde.

OB stod for tre gode chancer i første halvleg… Læs resten af referatet her, og se samtidig Mads Jørgensens flotte frisparksmål

 

To overtidsmål fældede Vejle U/19 i offensiv forestilling

Efter en dejlig offensivt spillet fodboldkamp satte AaB U/19 trumf på i overtiden af opgøret mod Vejle U/19 og vekslede 2-2 til 4-2, og dermed sæsonens første sejr.

U/19: AaB 4-2 Vejle BK
1-0 Marco Ramkilde, straffe (12)
1-1 Agon Mucolli, straffe (31)
2-1 Marco Ramkilde (36)
2-2 Agon Mucolli (65)
3-2 Bardhec Bytyqi (91)
4-2 Andreas Bjørnsager Urup (93)

Sidste sæsons U/19-bronzevindere fra AaB tog imod et optimistisk spillende mandskab fra Vejle lørdag eftermiddag i Aalborg. Hjemmeholdet kom ind til kampen med to point efter to gange uafgjort mod henholdsvis Randers Freja og FCK, mens Vejle i forrige weekend kørte Lyngby over med 3-0 i deres sæsonpremiere.

AaB var i favoritrollen til kampen, men kunne allerede efter 12 minutters spil tage lidt af presset væk fra egne skuldre. Den igennem flere sæsoner målfarlige angriber, Marco Ramkilde, åbnede nordjydernes scoringskonto i kampen ved at score fra ellevemeterpletten, efter selv at være blevet nedlagt i straffesparksfeltet.

Vejle kom herefter bedre og bedre med, og da den dobbelte målscorer fra Lyngby-kampen, Agon Mucolli, tog sagen i egen hånd efter en halv times spil, måtte AaB’erne ty til ulovlige midler… Læs resten af referatet fra den målrige kamp her

 

Stærk anden halvleg banede vejen for første sæsonsejr til Lyngby U/19

Tre kongeblå mål i anden halvleg afgjorde slaget mellem Lyngby og AGF i U/19 Ligaen.

U/19: Lyngby BK 3-0 AGF
1-0 Gustav Marcussen (65)
2-0 Troels Cilius Nielsen (85)
3-0 Waldemar Clem (90+)

Lyngby kom skidt fra land i U/19 Ligaen med deres 3-0-nederlag i Vejle i sidste weekend. Derfor søgte Thomas Lollikes kongeblå tropper oprejsning i mødet med AGF, som inden opgøret lørdag havde skrabet et point sammen for to kampe.

Det er de fleste U/19 Liga-kendingerne bekendt, at AGF-forsvaret som regel er til at tale med. Det var ingen undtagelse i kampen mod Lyngby. Dog gik der lidt tid før hjemmeholdet fik åbnet op for målsluserne.

Først på den anden side af pausen blafrede netmaskerne for første gang i kampen. 1-0 blev det, da Gustav Marcussen viste kynisme, og straffede en dårlig AGF-clearing ved at kanonere bolden ind bag en sagesløs Magnus Brøgger i AGF-buret.

Oskar Snorre havde en meget rolig dag i sit målfelt… Læs resten af referatet her

In this article