Talenttid – U/17 Ligaen – 18-05-2016 – Sprudlende HB Køge, uheldige Vejle og FCM’s storsejr

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’ BOLD inviterer jer indenfor i en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

Kilde: dbu.dk
Kilde: dbu.dk

FCM U/17 rundbarberede Brøndby til slut

Egentligt var det en jævnbyrdig kamp, men i Brøndbys iver efter en sen udligning tabte de københavnske gæster kampen helt på jorden og blev til sidst kørt over af FCM’erne.

Mens brøndbyerne blot havde hentet én sejr i de ni foregående kampe forud for lørdagens kamp ude mod FCM, stormer ulvene mod andenpladsen, som FCN i øjeblikket sidder på.

Hjemmeholdet startede da også kampen bedst og investerede ekstremt meget i presspillet. Det resulterede i, at Brøndby blev trykket tilbage på egen banehalvdel i kampens indledning, men efterhånden som kampen skred frem, aftog ulvenes pres, og Brøndby fik mere tid på bolden.

Fem minutter før pausetid kom FCM så ikke ufortjent foran, da Christian Tue Jensen sendte et frispark indover fra siden. FCM-midtstopper Mathias Nors kom højest men fik ikke ordentligt træf på bolden. Derimod faldt andenbolden ned foran Japhet Sery Larsen, der kunne sparke midtjyderne foran.

Læs resten af referatet her.

Sprudlende HB Køge U/17 sejrede sikkert i Odense

Et vaskeægte drømmemål af Alexander Laustrup var nok for HB Køge, der ellers nemt kunne have udbygget sejren.

Guldet er allerede afsat i U/17 Ligaen, og mens FCN og FCM dyster om sølvet, ligner det efterhånden en direkte duel mellem AaB og HB Køge om fjerdepladsen. HB Køge har spillet en flot sæson og op til lørdagens kamp i Odense havde svanerne hentet hele 10 point på fire kampe.

Det var derfor ikke overraskende HB Køge, der satte sig på spillet fra kampens start mod bundholdet, OB, og halvlegs inde i første halvleg fik Alexander Laustrup så spillet bolden i fødderne efter et flot opspil. Laustrup vendte med kuglen, afdriblede tre OB’ere og sluttede sin imponerende aktion med at lobbe bolden henover OB-keeperen – ja, et øjeblik kunne man nemt blive usikker på, om det var Laustrup eller Laudrup. Et flot mål, der fortjent gav HB Køge føringen.

Læs resten af referatet her.

Vejle U/17 smed pauseføring mod Esbjerg

En udvisning i anden halvleg ændrede kampbilledet og muliggjorde Esbjergs comeback anført af Patrick Egelund mod et ellers velspillende Vejle-mandskab.

To formstærke midterhold stod lørdag overfor hinanden i U/17 Ligaen, da Vejle tog imod Esbjerg, for mens hjemmeholdet i de seneste tre runder først havde spillet uafgjort mod mestrene fra FCK, siden slået de formodentlige sølvvindere fra FCM og dernæst banket Brøndby, så havde Esbjerg vundet deres seneste tre kampe.

Kampen lørdag startede meget lige, men efter et kvarters spil tog vejlenserne teten. 28 minutter inde i kampen blev det så 1-0 til hjemmeholdet, da et indlæg fra venstre havnede hos Lucas Møller Jensen, og han sparkede føringsmålet ind i det lange målhjørne.

Det var tydeligt, at VB’erne var ovenpå i denne fase af kampen, og med fem minutter til pause udbyggede Lasse From så føringen med kampens detalje. From satte fart, driblede et par Esbjerg-spillere, skar ind i banen og smækkede bolden over i det fjerneste målhjørne. Et pragtmål af offensivspilleren.

Læs resten af referatet her.

U/15-spiller matchvinder for AGF U/17 mod AaB

I en tæt kamp scorede AGF’s Anders Fæster, der var med fra U/15-holdet, sejrsmålet efter en times spil.

Mens AaB kæmper for en topplacering blandt U/17 Ligaens mange subtophold, kan AGF skimte en flot midterplacering efter en stærk forårssæson.

Kampen, der blev spillet i Aalborg 2. pinsedag, startede meget rodet på et svært græstæppe, men som halvlegen skred frem, fik favoritterne fra AaB sat mere spil sammen og sluttede første halvleg rigtigt flot af med flere chancer. Den største tilfaldt Hamse Hussein, der i går, dagen efter kampen, underskrev en kontrakt med nordjyderne. Desværre for Hussein ramte han stolpen på sin frie afslutning, og dermed sluttede første halvleg uden scoringer.

Efter pausen kom AGF ud med mere energi, og de tillod ikke AaB’erne samme tid på bolden, som de havde fået til sidst i første halvleg. Det blev derfor en chancefattig periode umiddelbart efter pausen.

Læs resten af referatet her.

In this article