Talenttid – U/19 Ligaen – 10-5-2016 – Levende gulddrømme, et skridt tættere på bronzemedaljer og en uhyggelig stime fortsatte

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/19 ligaen

2016-05-10u19

Vejle U/19 med comeback mod Brøndby

Vejle overraskede Brøndby, da de efter at have stået svagt i første halvleg, vendte et nederlag til en sejr i København

Det var et uventet comeback, Vejle foretog sig, da de gæstede Brøndby IF, og vandt kampen efter Brøndby havde snuppet føringen blot 12 minutter inde i kampen.

Daniel Stückler, der forleden scorede hattrick for de blågule fra Vestegnen, var udtaget til Superligatruppen, og cheftræner Frederik Birk måtte derfor kigge andetsteds efter en spidsangriber

Faldet valgt på … Læs resten af referatet her

Tredje overraskende nederlag i træk til FCK U/19

FC København U/19 er gået i stå. Lørdag tabte de for tredje gang i træk mod et hold i bund-3 af U/19 Ligaen.

Løverne fra FC København fik en skidt sæsonstart, men fik ikke desto mindre hanket sig selv op midtvejs i sæsonen, således at de længe har indtaget en respektabel midterplacering.

De seneste uger er tendenserne fra københavnernes sæsonstart dog begyndt at vende tilbage … Læs resten af referatet her

Vanvittig anden halvleg spillede AaB U/19 tættere på bronze mod EfB

Der var direkte kamp om bronzemedaljerne, da AaB lørdag gæstede Esbjerg i U/19 Ligaen.

Og så alligevel ikke helt. For selv med en AaB-sejr, ville Esbjerg stadig have muligheden for at spille sig foran dem, da nordjyderne kun ville spille sig fire points foran vestjyderne, der havde – og stadig har – to kampe i hånden.

Ikke desto mindre kunne aalborgenserne spille sig langt tættere på bronzemedaljerne med en sejr … Læs resten af referatet her

FCM U/19 forfølger gulddrøm med sejr over Lyngby

FC Midtjyllands U/19-hold tog en sikker sejr med hjem fra Lyngby, i deres jagt på ligaens førsteplads.

FCM U/19 har med weekendens sejr over Lyngby BK U/19 samme antal point som FC Nordsjælland på ligaens førsteplads. Det i mente, at FCM er to kampe bagud i forhold til FCN.

Senest blev der hentet tre point med hjem fra Lyngby. FCM var klar fra start … Læs resten af referatet her

OB U/19 vinder for tredje gang i træk mod SIF

Trods en ændring i opstillingen allerede inden kampstart, var OB U/19 bedst på dagen og tog deres tredje sejr i træk i U/19 Ligaen.

OB måtte kort før startfløjt udskifte en spiller. Den tidligere FCM’er Alexandersen Nicolajsen måtte af endnu uvisse grunde forlade truppen, og blev erstattet Rune Rasmussen, der heldigvis for fynboerne var klar til kamp.

Silkeborg var gået til kamp med den overbevisning, at de skulle styre tempoet i kampen, for at få et overtag. Det lykkedes dog … Læs resten af referatet her

In this article