TT – U/17 Ligaen – Runde 7 – Storsejre til AaB og Lyngby og målrigt opgør i Vejle

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

udklip
Hattrick da AaB U/17 storsejrede over FCM U/17

Hattrick, dødbolde og lynmål. Det var ingredienserne bag AaB U/17´s 5-0 hjemmebanesejr over de jyske ulve.

U/17: AaB 5–0 FCM

1-0 Søren Østergaard Tengstedt (1′)
2-0 Anders Bærtelsen (5′)
3-0 Søren Østergaard Tengstedt (20′)
4-0 Mikkel Kaufmann Sørensen (60′)
5-0 Søren Østergaard Tengstedt (65′)

Efter kun et enkelt minut kunne AaB U/17 juble over en scoring på hjørnespark. Det samme gjorde sig gældende fire minutter senere, da de aalborgensiske drenge endnu en gang fandt netmaskerne på ny. En start som satte FCM U/17 på en mental prøve.

– I dag blev vi overmatchet på stort set alle parameter af et stærkt AaB-mandskab. Vi kom bagud på to standarder efter bare fem minutter, og derefter ventede en mental prøve, som vi ikke kunne få bugt med, fortæller FCM U/17-træner, Svend Graversen, til FCM´s hjemmeside.

20 minutter senere fik Søren Østergaard Tengstedt sendt et flot langskud i målhjørnet, og AaB U/17 kunne gå til halvleg med en 3-0-føring.

I anden halvleg meldte drengene fra heden sig mere ind i kampen… Læs resten af referatet her.

 

Lyngby U/17 slog HB Køge med tenniscifre

Lyngby scorede hele fem mål i anden halvleg, da de besejrede HB Køge med 6-0 i U/17 Ligaen.

U/17: Lyngby 6-0 HB Køge

1-0: Oliver Bjerregaard (27′)
2-0: Nicholas Oguma (42′)
3-0: Rasmus Beyer (46′)
4-0: Emil Kornvig (51′)
5-0: Emil Kornvig (56′)
6-0: Elias Fosgrau (70′)

Det var to sultne hold, der var opsatte på at bryde en negativ stime, der skulle mødes på Lyngby Stadion lørdag middag. Hjemmeholdet fra Lyngby havde to nederlag i bagagen fra de to seneste kampe, mens udeholdet fra HB Køge ikke havde fået en sejr siden anden spillerunde.

Lige fra kampens start var det tydeligt, hvem der var bedst forberedte til opgøret. Hjemmeholdet satte sig fuldstændigt på spillet, og havde flere store chancer i løbet af første halvleg, men det var først i det 27. minut, at scoringstavlen kom på arbejde. Lyngbys venstreback Adam Sørensen var efter et par gode pasninger kommet til baglinjen, hvorfra han slog et godt indlæg til bageste stolpe, hvor Oliver Bjerregaard lå godt placeret og flugtede bolden i mål til 1-0.

Lige inden pausen fik hjemmeholdet så en gylden mulighed for at udbygge føringen. Nicholas Oguma fik tildelt et straffespark… Læs resten af referatet her.

 

OB afgjorde tidligt U/17-opgør mod Silkeborg

Silkeborgs U/17-tropper havde ikke sin bedste kamp, da de i weekenden mødte Odense Boldklubs ditto.

U/17: OB 2-0 Silkeborg

1-0: Nicklas Bugge (selvmål) (7′)
2-0: Lucas Møller Jensen (11′)

Der var allerede gået 13 minutter, og Silkeborgs målmand havde allerede taget bolden ud af eget net to gange. 2-0.

Det var et mareridt for Silkeborgs U/17-spillere, som inden kampen havde talt om at skulle være klar fra start, for at undgå ærgerlige fejl, som det havde været tilfældet i kampe inden OB-opgøret, i den indeværende sæson.

Det blev dog imidlertid ikke tilfældet for jyderne.

Blot seks minutter inde i kampen indkasserede jyderne et selvmål… Læs resten af referatet her.

 

Vejle U/17 vinder efter vanvittig kamp mod Esbjerg U/17

Vejle U/17 vandt med 4-3 over Esbjergs U/17-drenge lørdag. Sejrsmålet til 4-3 blev scoret i kampens overtid.

U/17: Vejle Boldklub 4-3 Esbjerg fB

0-1 Mikkel Nielsen (3)
1-1 Louie Steven Jacobsen (21)
2-1 Jacob Kristensen (51)
2-2 Kasper Glarbo (70)
3-2 Louie Steven Jacobsen (72)
3-3 Kasper Glarbo (75)
4-3 Thomas Gundelund (80)

Lørdag tog Vejles U/17-mandskab imod Esbjergs ditto på Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane. Der gik ikke lang tid, før udeholdet fra Vestjylland kom i front. Efter bare tre minutter headede Mikkel Nielsen den ind efter et indlæg fra Emil Ankersen. Esbjerg sad på spillet i kampens start.

Der gik dog ikke lang tid, før Vejle også kom i gang. De fik langsomt kæmpet sig ind i kampen. Efter en rigtig flot solotur og dårligt forsvarsspil fra Esbjerg, scorede angriber Louie Steven Jacobsen ved at banke kuglen op i krogen. Vejle var efter målet flere gange tæt på at komme i front. De fik blandt andet annulleret et mål fra Rami Ayman. Stillingen var dog 1-1 ved pausen.

Vejle Boldklub fortsatte det gode spil i starten af anden halvleg. I det 51. minut gjorde Jacob Kristensen det til 2-1 efter assist fra velspillende… Læs resten af referatet her.

 

Brøndby U/17 tilbage på sejrssporet i Randers

Jesper Lindstrøm blev dobbelt målscorer, da Brøndby kom tilbage på sporet og vandt i Randers.

U/17: Randers Freja 2-4 Brøndby

0-1: Jesper Lindstrøm (12′)
1-1: Majaliwa Msabaha (24′)
1-2: Magnus Warming (25′)
1-3: Jesper Lindstrøm (39′)
1-4: Victor Lund Portz (selvmål) (72′)
2-4: Tobias Klysner (78′)

Før lørdagens opgør havde Randers Freja desperat brug for point. Kronjyderne havde kun skrabet fire point sammen efter seks kampe, mens gæsterne fra Brøndby havde samlet flest point af alle i rækken – nemlig 15 point.

De sjællandske gæster satte sig på spillet lige fra start, og så meget opsatte ud på at komme tilbage på sejrssporet efter sidste rundes nederlag. Og ganske tidligt i kampen så det lyst ud for brøndbyerne.

Efter godt og vel 12 minutters spil kunne gæsternes Jepser Lindstrøm, der for kun anden gang i denne sæson startede på banen, sende de blågule i front.

Værterne fik spillet sig mere ind i kampen efter scoringen og det udmøntede sig også i en udligning, da Majaliwa Msabaha fik sendt bolden i kassen til 1-1 efter et flot opspil. Hjemmeholdet nåede dog knap nok at glæde sig over udligningen, før… Læs resten af referatet her.

 

Victor Jensen matchvinder i U/17-opgør

Victor Jensen blev matchvinder for FC Københavns U/17-mandskab da de besejrede AGF med 1-0.

U/17: FC København 1-0 AGF

1-0: Victor Jensen (69′)

FC København U/17 har fået en glimrende start, hvor de forsvarende mestre i U17 Ligaen kun er efter Brøndby IF. Og grunden til at de er det, skyldes til dels deres solide præstationer, men også en scoring af Victor Jensen der sikrede de tre point imod AGF.

Vi skulle dog først langt ind i kampen før at målet faldt. I det 69. spilleminut… Læs resten af referatet her.

 

Mange mål og vildt comeback mellem FCN og Viborg i U/17-ligaen

FC Nordsjælland og FK Viborg spillede lørdag 3-3 i en spændende kamp i U/17-ligaen. Viborg var foran med tre, så nordsjællænderne leverede et vildt comeback.

U/17: FC Nordsjælland 3-3 FK Viborg

0-1 Emil Frederiksen (8′)
0-2 Oliver Haurits (31′)
0-3 Emil Frederiksen (42′)
1-3 Oliver Tølbøll Rimmen (48′)
2-3 Nikolai Frederiksen (53′)
3-3 Nikolai Frederiksen (68′)

Lørdag tog Viborg FKs U/17-hold den lange tur til Nordsjælland for at møde FC Nordsjælland U/17. FC Nordsjælland dominerede kampen fra kampens start. De sad på bolden, men de formåede dog ikke at få bolden ind. De sløsede alle deres chancer væk. Viborg var derimod rigtig effektiv. På to kontraangreb scorede Emil Frederiksen og Oliver Haurits grundet dumme boldtab fra FCN. Stillingen var dermed 0-2 ved pausen.

FC Nordsjælland fortsatte deres dominans i anden halvleg. De var dog langtfra skarpe, og bare to minutter inde i anden halvleg scorede Emil Frederiksen sit andet mål i kampen. På det tidspunkt så det rigtig sort ud for FC Nordsjælland. De havde ødelagt det for dem selv. De gav dog ikke op.

FCN begyndte at spille endnu bedre, de havde ikke mistet troen på point. De fik scoret ved Oliver Tølbøll Rimmen, da han bankede et hovedstød ind efter et flot indlæg. Bare fem minutter senere scorede… Læs resten af referatet her.

In this article