Talenttid – U/17 Ligaen – Runde 11 – Tophold dominerer

I skyggen af den professionelle seniorfodboldverden finder vi talenternes skueplads. D’BOLD inviterer jer indenfor I en verden, hvor unge, håbefulde spillere på daglig basis gør deres ypperste for at forfølge drømmen. Læs med her, for at høre denne uges bedste nyheder om dansk ungdomsfodbold!

U/17 Ligaen

fullsizerender-4

AaB U/17 forværrede HB Køges sæson

Der var tale om top og bund, da AaB mødte HB Køge i U/17 Ligaen. AaB vandt som forventet.

U/17: HB Køge 1-4 AaB
0-1: Oliver Klitten (25′)
0-2: Lukas Klitten (30′)
1-2: Yunus Emre Ünver (45′)
1-3: Mikkel Kaufmann (54′)
1-4: Hamse Hussein (67′)

Fra starten af var det de nordjyske gæster, der satte sig på spillet og skabte flere chancer i starten af kampen. Selvom AaB sad på spillet, kom hjemmeholdet også frem til et par chancer og burde også have omsat to af dem til mål inden for de første tolv minutter, men skarpheden manglede.

I stedet var det AaB, der kom i front efter 25 minutters spil, da Oliver Klitten steg til vejrs headede bolden ind bag en Køge-keeperen.

Kun fem minutter senere var det Lukas Klittens tur til at komme på måltavlen, og aalborggenserne havde flere gode muligheder for at udbygge føringen inden pausen, men fik ikke scoret mere i første halvleg.

Efter pausen var det så blevet HB Køges tur til at… Læs resten af referatet her.

 

Silkeborg vinder over Randers

Silkeborg vandt lidt overraskende over Randers lørdag i U/17 Ligaen.

Modsat U19-mandskabet, vandt Silkeborg IF U17 imod Randers Freja. Efter nederlaget i U19 Ligaen, hvor de to mandskaber også mødtes, jagtede Silkeborg en revanche, som de også fik sig.

Også denne kamp blev tæt. Tre mål, to til Silkeborg IF og et enkelt til Randers Freja. På de 80 minutter havde begge hold deres chancer, men til sidst var det Silkeborg som vandt, på det afgørende mål fra Stefan Stojilkovic.

Først havde Silkeborgs Nicklas Bugge også bragt udeholdet foran med 1-0 efter kun 14 minutters spil. Senere fik Randers Frejas Kasper Waarst Høgh udlignet, inden at Stojilkovic, som sagt, fik udlignet med… Læs resten af referatet her.

 

Nummer 1 vandt mod nummer chok

Førerholdet fra FCK vandt over bundholdet fra HB Køge, med underdogsene kunne være bekendt med sin indsats.

U/17: FC København 3-1 HB Køge
1-0: Oliver G. Andersen (13)
2-0: Alexander Hjælmhof (71)
3-0: Alexander Hjælmhof (74)
3-1: Oliver Sonne (80)

FCK U/17 har indtil videre været fuldstændige suveræne i U/17 Ligaen, og derfor ligger de også fortjent på ligaens førsteplads. HB Køge har derimod været mindre gode, og de er ligaens bundprop. Der var derfor inden kampen ikke mange forventninger til HB Køge.

HB Køge stillede sig langt tilbage i kampens begyndelse. Der var derfor total FCK-dominans. HB Køge var dog enormt farlige på omstillinger. Efter et lille kvarter kom FCK dog foran. Det gjorde de efter en rigtig fin afslutning fra Oliver G. Andersen, som nu er helt oppe på 10 sæsonscoringer. 1-0-stillingen holdt til pausen.

Og den holdt faktisk rigtig længe. HB Køge kom meget mere på bolden i 2. halvleg, og de skabte fortsat chancer. FCK har dog klassespillere over det hele, og derfor endte HB Køge også med at tabe kampen. Vi skulle dog helt frem til det 71. minut, før den næste scoring faldt. Alexander Hjælmhof scorede på et flot langskud. Og Hjælmhof var ikke færdig endnu. Bare tre minutter senere afgjorde han kampen. Han scorede med hovedet efter ripost fra målmanden.

Oliver Sonne reducerede for HB Køge til allersidst, da FCK ikke kunne… Læs resten af referatet her.

 

AaB leverer flot comeback mod Lyngby

Comebacket var dog ikke nok til at få sejren for AaB, så kampen endte uafgjort.

U/17: AaB 2-2 Lyngby Boldklub
0-1 Elias Borch Fosgrau (27)
0-2 Emil Nestved Kornvig (36)
1-2 Selvmål (40)
2-2 Gabriel Alves Christensen (61)

Der var rigtig stærk vind på AaBs træningsanlæg, da de tog imod Lyngby i U/17 Ligaen. Den stærke vind var med til at gøre kampen ekstra intens.

Kampen startede med chancer i begge ender. Der gik dog ikke lang tid, før AaB fik en skade og måtte ændre deres taktik. Lyngby udnyttede til fulde tumulten omkring den taktiske ændring, og derfor kom Lyngby foran efter en lille halv time ved Elias Fosgrau, der fik rettet sin afslutning af.

Der gik ikke lang tid, før Emil Kornvig fordoblede Lyngbys føring. Emil Kornvig er Lyngbys topscorer med 6 mål. 2-0 er dog den farligste føring i fodbold. Og det… Læs resten af referatet her.

 

AGF og Viborg i målløs kamp

Det var lidt af en gaber, da AGF og Viborg spillede 0-0 i U/17 Ligaen.

U/17: AGF 0-0 FK Viborg

Det lignede mest af alt en AGF-sejr på papiret før opgøret mod FK Viborg. AGF kom med en sejr over Brøndby i bagagen, mens Viborg senest havde tabt til Vejle.

En kraftigt blæst besværliggjorde spillet for begge mandskaber denne lørdag eftermiddag på Fredensvang i Aarhus. Lige fra start af bølger spillet frem og tilbage uden, at nogen af holdene kommer frem til de helt store chancer.

Udover en halv chance til hver af holdene sker der ikke mere i første halvleg, som ender målløst.

Efter pausen fortsætter kampen i det samme billede – det er ikke det flotteste fodbold, men der bliver fightet igennem og kæmpet om hver eneste bold fra begge hold.

Fire minutter inde i halvlegen får Viborg en chance, da en bold bliver lagt ind foran mål, men desværre derefter… Læs resten af referatet her.

 

U/17: AGF 0-0 FK Viborg

Det lignede mest af alt en AGF-sejr på papiret før opgøret mod FK Viborg. AGF kom med en sejr over Brøndby i bagagen, mens Viborg senest havde tabt til Vejle.

En kraftigt blæst besværliggjorde spillet for begge mandskaber denne lørdag eftermiddag på Fredensvang i Aarhus. Lige fra start af bølger spillet frem og tilbage uden, at nogen af holdene kommer frem til de helt store chancer.

Udover en halv chance til hver af holdene sker der ikke mere i første halvleg, som ender målløst.

Efter pausen fortsætter kampen i det samme billede – det er ikke det flotteste fodbold, men der bliver… Læs resten af referatet her.

 

Vild 1. halvleg afgør kamp mellem Brøndby og Esbjerg

Brøndby vandt med 4-1 over Esbjerg efter at have været bagud. Alle målene faldt i 1. havleg.

U/17: Brøndby IF 4-1 Esbjerg fB
0-1: Rasmus Rejnhold (6′)
1-1: Magnus Warming (21′)
2-1: David Easter (selvmål) (25′)
3-1: Magnus Warming (37′)
4-1: Muamer Brajanac (40′)

Seks minutter inde i kampen kom gæsterne i front. Patrick Egelund servicerede en fri Rasmus Rejnhold, der udplacerede den fremadstormende Brøndby-keeper og sendte bolden under ham og i mål til 1-0.

Herefter fik Brøndby et par få chancer, dog uden at komme frem til de helt store af slagsen, selvom Esbjerg ikke stod specielt godt defensivt. Gæsterne fik også en god chance, men sparkede i sidenettet.

Efter godt og vel tyve minutters spil svarede Brøndby så igen. Efter et par gode kombinationer i højresiden fik Magnus Warming bolden, hvorefter han tog et træk ind i banen og sendte udligningen i Esbjerg-målet.

Kun fire minutter senere fik Brøndby igen bolden i nettet, da et langskud blev rettet af af Esbjergs David Easter og røg i målet.

Tre minutter før pausen kom hjemmeholdet på 3-1, da Magnus Warming blev dobbelt målscorer, da han satte sidste fod på en omstilling.

Lige inden pausefløjtet skulle Brøndby så… Læs resten af referatet her.

 

FC Nordsjælland 3-2 AaB

Kampen blev spillet tirsdag, så D’ BOLD har desværre ikke kunnet nå at skrive et referat af kampen inden udgivelsen af denne artikel.

In this article