Vildbjerg Cup 2016 – Opsummering – Sådan gik det i de bedste rækker

Europas fjerdestørste fodboldturnering, Vildbjerg Cup, løber af stablen fra torsdag til søndag, hvor over 1600 fodboldkampe afvikles. Her var D’BOLD tilstede og rapporterede dagligt. Læs her hvordan det gik de fire bedste ungdomsrækker.

U/14 drenge

I U/14-drengenes bedste række var videre fra gruppespillet, og til play off-kampene, en række klubber med god tradition for talentarbejde. Det tæller blandt andre FS Holstebro, Varde IF, Thisted FC, Viborg FF, Kastrup Boldklub samt mange andre. Hvordan det gik til hos de yngste drenge, af dem D’BOLDs udsendte så, kan du læse mere om her.

U/15 drenge

Med kun to play off-kampe, var turneringsstrukturen i den bedste U/15-drengerække noget anderledes end hos de andre årgange. Ikke desto mindre var niveauet højt, og der blev scoret rigeligt med mål. Med overvægt af jyske hold, var det heller ikke uforudsigeligt, at vinderen skulle blive en jysk klub. Hvem det blev, og hvordan det gik til, kan du læse mere om her.

U/16 drenge

D’BOLD udsendte havde fra start udset sig sidste års finalister fra AaB, som et af de mest spændene hold, der var tilstede i den bedste række hos U/16-drengene. Det blev da også de bolsjestribede der i sidste ende kunne trække guldmedaljerne overhovedet, og rejse lykkeligt hjem. Du kan her følge aalborgensernes rejse:

Nordjydernes tredje kamp var mod amerikanske Roanoke Star FC.

Efter tredje sejr ud af tre mulige var AaB-træner Mathias Hansen klar i mælet.

I semifinalen lynede Victor Lynggaard to gange for nordjyderne og sikrede dem en plads i finalen.

Finalen blev vundet på sikker vis over Skive IK.

Efter finalen og lutter clean sheets roste målmand Patrick Pedersen hele holdets indsats.

U/17 drenge

Hele 40 hold skulle konkurrere om at blive det bedste U/17-drengehold ved dette års Vildbjerg Cup. Favoritværdighederne tilfaldt forinden turneringen en række jyske storklubber. Men de blev alle snydt af en sjællandsk underdog, der ikke er helt ukendt blandt fodboldfans. Hvordan det gik hvem, kan du læse her.

In this article